Sunday, May 3, 2009

minggu yang penuh?? tak jugak




minggu ni pnuh dgn program. mula dengan persiapan untuk science fair ,perlaksanaan(mcm pelik j bunyi.. bm aku memg truk.. hu~) sehingga la dah abis pon bnyak keje kne buat. alhmdulillah sumer yang dalam perancangan dapat dijalankan dengan lancar. ni sume berkat kerjasama dari sumer ajk2 terlibat. aku ajk dalam bahagian peralatan. memg kne jage peralatan la kejenye. tp ade jgak nyebok keje org len. hehe.. pasal sc fair ni, tak ckup tdo pon takpe la asalkan sume dapat jalan lancar. tp lepas sc fair, tdo mcm tak ingt dunia pon ade.. hu~~

sempat jugakla g buat pemeriksaan kesihatan.. tekanan darah da makin normal.. tp berat mkin kurang.. hu~ nak derma darah pon takde can. hehe.. tak taula hepi ke ape ntah.. bese j kot.. khamis ade prog ngn petrosains. besla jugak. tapi ktorg failed buat layang2. buat eskem pon tak menjadi. punyela goncang kuat.. tp tak jd. hu.. sedih.. abg tu pnye pasal la (salah sdiri tak ngaku =P)

1 mei, birthday mak. slamat hari jd mak! smoga mak dipanjangkan umur, dilapangkan hati, dimurahkan rezeki, cpt dpt menantu baru, erk.. (ni utk abg aku. bkn aku ok..) hehe.. cuti 3 hari ujung minggu ni. tp tak balik.. sedih~ kwn rmai j yang balik. aku ingtkn lame la nak setel barang pinjaman sc fair tu.. agpon nak balik takde kwn sekampung. takkan nak drive sorang2.. em.. duk je la kat umah dengan borimnye.. minggu ni ade yang bes n tak bape.. sorg kawan kami tak dapat bersama kami untuk sc fair tu.. tu la yang banyak kurang.. semoga dia cepat sembuh..

..ya Allah.. kau peliharalah sahabatku dari segala perkara keji dan mungkar.. lindungilah dia di bawah rahmat Mu ya Allah... amin~ video
khas untuk sahabat2ku.. semoga persahabatan kita kekal di dunia hingga akhirat..

2 comments:

  1. alhamdulillah.slamat da.setel seme keje.patut la bgn lmbt j skrg kan:P

    ReplyDelete
  2. hehe..
    tak tau la
    asek lewat je bgun~~

    ReplyDelete