Friday, November 27, 2009

no title..





Dah lame tak update blog ni.. mane taknye.. sibuk dengan hal2 duniawi yang tak abis2 lagi..
Alhamdulillah sekarang dah ada kat rumah. Yeay! Tapi isnin depan da kne balik ke melaka balik.. 4 hb nak btolak ke sabah n meneruskan xpdc kami mendaki gunung kinabalu! Semoga berjaya~
Balik perak tak tau bile lagi.. kene temankan kwn, ada. Die kne operate lutut.. aktif sgt smpai terkoyak ligamen kat lutut die.. hu~ sian.. aktif pon masalah jgak ke.. tp pe je yg jd tu Allah yg tentukan. Hari kite ntah bile plak.. nauzubillah.. kalo dtg pon semoga ditabahkan hati.. =)
Td tengok2 fb kwn2.. ade yg da kawin, nak kawin, da ade anak.. wah.. mcm da beratur je kite ni.. hehe.. tak sgke da smpai mase kwn2 plak yg kawin. Dlu makcik2, skrg kite2 plak.. smoga berbahagia selalu =)
Ha.. bile tgk fb n blog2 kwn, terfikir plak smua salah silap yang imah dah buat.. secara sengaja n tak.. kdg2 imah tak pndai nak jaga hati kwn.. tak reti nak thn perasaan sampai terlalu telus.. tak reti nak bergurau.. tu yg kdg2 imah senyap je.. hehe.. imah slalu buat sesuatu tanpa memikirkan akan akibatnya.. imah tau hal tu tak baik.. tak baik imah menipu sehingga melibatkan perasaan org lain.. sbb kesannye sgt mendalam.. pd imah n org tersebut.. kata2 maaf tu tak dpt nak hilangkan segala kesalahan yg imah dah buat.. tp imah sgt2 harapkan.. maafkan imah ye.. imah taknak buat dah..
Imah nak mulakan hidup yg baru.. taknak igt kisah2 yg lame.. tapi boleh ke mcm tu? Mulekan yg baru n lupekan yg lame.. kisah2 yg lame tu mcm dah jd byg2 kat imah.. ikhlas ke org yg memaafkn imah tu.. imah pon dah lupe.. die pnah ckp ke tak die maafkn imah.. hu~
Hurm~
Ntahla..

1 comment:

  1. salam
    imah..
    add la facebook saye..
    nstelme@gmail.com

    ReplyDelete